Joyce Ferket

Family Mediator

Joyce Ferket heeft zich gespecialiseerd in scheidingsbegeleiding bij scheidende stellen met kinderen. Zij helpt jullie onder andere bij het opstellen van jullie ouderschapsplan. Door belangrijke onderwerpen met elkaar te bespreken ontstaat er een goed overdacht en duurzaam ouderschapsplan. Ook individuen kunnen bij Joyce terecht voor scheidingsbegeleiding.

Na het behalen van haar pedagogische (2002) en psychologische (2006) HBO-diploma’s heeft zij 10 lang bij de Raad van Kinderbescherming gewerkt. In haar werk kreeg ze veel te maken met complexe echtscheidingssituaties met kinderen. Ze realiseerde zich wat een zware impact scheidingen op kinderen kunnen hebben. Inmiddels heeft zij aanvullende masters behaald en is zij gediplomeerd MfN Registermediator met familieaccreditatie.

Joyce begeleidt vanuit de gedachte: ‘Goede begeleiding bij de start van een echtscheiding voorkomt een vechtscheiding’. Zij streeft ernaar om jullie te helpen ‘gelukkig’ uit elkaar te laten gaan. Voor de kinderen is het namelijk erg fijn als jullie na de scheiding nog met elkaar kunnen blijven samenwerken. Betrokkenheid, empathie en oprechtheid zijn kenmerkend voor haar werkwijze. Joyce werkt voor Schreuder Mediation en heeft ook haar eigen praktijk.