Berry van Zuidam

Financieel Planner en Financieel Echtscheidingsadviseur

Als financieel deskundige en mediator begeleidt Berry van Zuidam stellen en individuen, die uit elkaar gaan. Zijn mediation heeft betrekking op juridische, fiscale en financiële zaken, die jullie moeten regelen. De belangen van beide partners zijn daarbij even belangrijk.

Berry is een ervaren financieel planner. In 2017 werd hij door de Federatie Financieel Planners (FFP) uitgeroepen tot financieel planner van het jaar. Daarnaast is hij vermeld in het register voor Certified Financial Planners (CFP). Sinds 2014 is hij als gediplomeerd financieel echtscheidingsadviseur aangesloten bij het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA). Als gekwalificeerde mediator is hij vanaf 2017 ook aangesloten bij het MfN-register en geaccrediteerd als familie-mediator.

Naast het begeleiden van scheidingen leidt Berry professionals op tot deskundige scheidingsbegeleiders. Bovendien adviseert en coacht Berry regelmatig advocaten en mediators bij (complexe) financiële en fiscale vraagstukken. Berry is dan ook gedreven om de kwaliteit van scheidingsbegeleiding in Nederland te verbeteren.