Tarieven

Kom gerust langs voor een kosteloze kennismaking. We bespreken dan wat jullie wensen zijn en wat wij voor jullie kunnen betekenen. Je ontvangt gelijk een goede inschatting van de werkzaamheden, de tijdslijnen en de kosten.

Kennismaking

Scheiden is een emotionele gebeurtenis. Wederzijdse belangen veranderen in tegengestelde belangen. Er zijn meningsverschillen en een miscommunicatie ontstaat heel snel. Met alle gevolgen van dien. Laat jullie scheiding daarom begeleiden door iemand die jullie allebei vertrouwen.

Aan een persoonlijke kennismaking hechten wij veel waarde. De kennismaking gebruiken we om elkaar te leren kennen. Wij krijgen een idee van wat jullie wensen en problemen zijn. Jullie krijgen een beeld bij wat wij voor jullie kunnen doen en binnen welk tijdsbestek. Meestal kunnen we direct al de nodige inhoudelijke vragen beantwoorden. Zo helpen wij jullie alvast een stapje verder.

Als de kennismaking voor één van ons drieën tegenvalt dan gaan we niet met elkaar verder. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat er voldoende vertrouwen is om dit traject met elkaar te starten.

Vast tarief

Het uitgangspunt voor de werkzaamheden is een vast tarief per uur. Dit tarief bedraagt € 150,- exclusief BTW.

Liever vooraf een vaste vergoeding afspreken? Dat kan ook. Wij maken dan een inschatting van het aantal benodigde uren voor de werkzaamheden. Er vindt geen verrekening of naheffing plaats als het aantal gewerkte uren achteraf meer of minder blijkt te zijn.

Kosten van een scheidingstraject

Graag geven wij je een beeld van de kosten van een volledig scheidingstraject. In de meeste gevallen bedragen de kosten voor de volledige begeleiding maximaal € 3.500,-.

Het belangrijkste bij een scheidingstraject is dat jullie alle zaken goed regelen. En ook dat jullie afspraken maken waarmee jullie allebei de toekomst in kunnen gaan. De afspraken die jullie maken (of vergeten te maken!) zijn erg belangrijk voor jullie nieuwe start.

Korting

Sluiten jullie via ons ook de nieuwe hypotheek af? Dan geven wij jullie een korting op het hypotheektarief. De meeste benodigde gegevens zijn dan toch al aanwezig bij ons.

Vrijblijvend kennismaken

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismaken? Bel ons voor een afspraak via 078 220 00 22.