Begeleiding één partij

Een scheiding kan ervoor zorgen dat je alles even niet meer overziet. Er komen veel vragen op je af. Ik kan je hierbij helpen.

Meestal komen stellen die uit elkaar gaan samen bij mij om gezamenlijk afspraken te maken voor de toekomst. Maar het komt ook regelmatig voor dat één van beiden dat niet ziet zitten of gewoon dwars gaat liggen. In dat geval kun je ook bij mij terecht voor een zogenaamde eenzijdige begeleiding. Ik behartig dan de belangen van slechts één van jullie.

Dat kan betekenen een begeleiding gedurende de gehele scheiding, wat soms een langdurig traject kan zijn zodra jullie het niet eens worden of elkaar steeds dwarsbomen. Maar het kan ook gaan om slechts enkele gesprekken waarin ik je informeer over je rechten en plichten. Er komt namelijk nogal wat bij kijken als je uit elkaar gaat. Denk aan jullie gezamenlijke bezittingen, (omgang met) de kinderen, de onderneming, de koopwoning, alimentatie, enz.

Maak gewoon eens een vrijblijvende afspraak om kennis te maken. Dan kun je vervolgens zelf inschatten op welke manier ik in jouw geval van meerwaarde voor je kan zijn.

Vrijblijvend kennismaken? Bel mij voor een afspraak via 078 633 05 27.