Begeleiding van één partij

Een scheiding kan ervoor zorgen dat je alles even niet meer overziet. Er komen veel vragen op je af. Bovenal wil je dat alles voor de toekomst goed geregeld wordt. Wij kunnen je hierbij helpen.

Begeleiding van één partij

Vaak ontvangen wij partners die uit elkaar gaan samen. Wij helpen dan bij het maken van afspraken voor de toekomst. Het komt ook voor dat één van beiden dat niet ziet zitten of gewoon dwarsligt. In dat geval geven wij ‘eenzijdige’ begeleiding. Dan behartigen wij dus de belangen van slechts één van jullie.

Er zijn verschillende mogelijkheden. We kunnen je gedurende het gehele scheidingstraject begeleiden. Dit kan een langdurig traject zijn als je het niet eens kunt worden met je partner. Het is ook mogelijk, dat slechts enkele gesprekken nodig zijn. In deze gesprekken informeren we je over je rechten en plichten. Er komt namelijk nogal wat bij kijken als je uit elkaar gaat. Denk aan jullie gezamenlijke bezittingen, de (omgang met) de kinderen, de onderneming, de koopwoning en een alimentatieregeling.

Nieuwsgierig geworden?

Maak gerust een vrijblijvende afspraak om kennis te maken. Dan kun je zelf inschatten op welke manier wij van meerwaarde voor je kunnen zijn. Leer onze mediators vast een beetje kennen.

Vrijblijvend kennismaken? Bel ons voor een afspraak via 078 220 00 22.