Begeleiding beide partijen

Bij mediation zijn beide partijen gelijkwaardig. Als mediator zijn wij dan ook onpartijdig en neutraal.

Bij de tweezijdige begeleiding behartig ik jullie beider belangen. Jullie zullen samen bijzonder veel afspraken moeten maken over allerlei verschillende zaken. Ik help jullie daarbij. Aan de ene kant door aan te geven wat jullie rechten en plichten over en weer zijn. Aan de andere kant door jullie zelf te laten praten met elkaar en te laten nadenken over de (mogelijke) gevolgen van bepaalde afspraken. Ook zie ik er op toe dat de afspraken die tot stand komen evenwichtig zijn.

Jullie zijn er allebei zeer bij gebaat dat dit traject succesvol wordt doorlopen. Ten eerste omdat het veel sneller gaat dan wanneer de scheiding moet worden ‘uitgevochten’ via de advocaat. Ten tweede omdat dat heel erg veel negatieve energie kost. Daardoor kom je er nauwelijks aan toe om je te richten op je nieuwe toekomst. En ten derde is begeleiding van de scheiding via een advocaat veel duurder dan een overlegscheiding. En jullie kunnen je geld op dit moment wel ergens anders voor gebruiken.

Ik raad jullie aan gewoon eens een vrijblijvende afspraak te maken. We kunnen elkaar dan leren kennen en kijken of jullie het zien zitten om met mij het traject in te gaan. Je hebt dan meteen een veel beter beeld van wat je van mij kan verwachten. Bovendien kun je me ook meteen al een aantal vragen stellen waar je misschien mee zit.

Vrijblijvend kennismaken? Bel mij voor een afspraak via 078 633 05 27.