Begeleiding van beide partijen

Bij mediation zijn beide partijen gelijkwaardig. Als mediator zijn wij dan ook onpartijdig en neutraal.

Begeleiding van beide partijen

Bij de tweezijdige begeleiding behartigen wij de belangen van jullie allebei. Wij helpen jullie bij het maken van veel afspraken. Tijdens de mediation wordt helder wat jullie rechten en plichten over en weer zijn. Ook gaan jullie zelf met elkaar praten en nadenken over de (mogelijke) gevolgen van bepaalde afspraken. Wij zien erop toe dat de afspraken die tot stand komen evenwichtig zijn. Daarbij werken wij overigens regelmatig samen met andere mediators en specialisten. Bijvoorbeeld advocaten, accountants, boekhouders en notarissen.

Sneller & Goedkoper

Jullie zijn er allebei bij gebaat dit traject succesvol te doorlopen. Een overlegscheiding is een stuk goedkoper dan als jullie de scheiding door een advocaat laten regelen. Bovendien verloopt het traject zo veel sneller. Een scheiding die via de rechter wordt uitgevochten kost veel meer negatieve energie. Tenslotte is onze ervaring dat je onnodige problemen kunt voorkomen als je de afspraken gelijk goed vastlegt. Bijvoorbeeld voor als jullie na de scheiding beiden een nieuwe hypotheek willen afsluiten.

Nieuwsgierig geworden?

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jullie krijgen dan meteen een veel beter beeld van wat jullie van ons kunnen verwachten. Jullie kunnen meteen al een aantal vragen stellen waar jullie mee worstelen. Of lees eerst meer over onze mediators.

Vrijblijvend kennismaken? Bel ons voor een afspraak via 078 220 00 22.