Diensten

Mediation

Mediation

Als u een (familie)conflict heeft, wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Mediation is daar de perfecte oplossing voor. Mediation is het gezamenlijk oplossen van een conflict met behulp van een onafhankelijke mediator/bemiddelaar. Die begeleidt alle betrokken partijen bij het vinden van een oplossing die voor iedereen werkbaar en aanvaardbaar is.

Begeleiding beide partijen

Begeleiding beide partijen

Bij de tweezijdige begeleiding behartig ik jullie beider belangen. Jullie zullen samen bijzonder veel afspraken moeten maken over allerlei verschillende zaken. Ik help jullie daarbij. Aan de ene kant door aan te geven wat jullie rechten en plichten over en weer zijn. Aan de andere kant door jullie zelf te laten praten met elkaar en te laten nadenken over de (mogelijke) gevolgen van bepaalde afspraken. Ook zie ik er op toe dat de afspraken die tot stand komen evenwichtig zijn.

Begeleiding één partij

Begeleiding één partij

Meestal komen stellen die uit elkaar gaan samen bij mij om gezamenlijk afspraken te maken voor de toekomst. Maar het komt ook regelmatig voor dat één van beiden dat niet ziet zitten of gewoon dwars gaat liggen. In dat geval kun je ook bij mij terecht voor een zogenaamde eenzijdige begeleiding. Ik behartig dan de belangen van slechts één van jullie.

Een beetje hulp

Een beetje hulp

Misschien zijn jullie er samen al voor een heel groot deel uit en hebben jullie mij slechts nodig voor bepaalde onderdelen. Denk aan het opstellen van het ouderschapsplan of het maken van een alimentatieberekening. Of het opstellen van het convenant.

Ondersteuning voor professionals

Ondersteuning voor professionals

Bent u beroepsmatig betrokken bij (echt)scheidingen en heeft u zelf niet voldoende expertise over een bepaald vakgebied of een specifiek onderwerp? Of vindt u het prettig als er even iemand met u meedenkt? Neem gerust contact op om de mogelijkheden van samenwerken te bespreken. Samenwerken kan structureel of op incidentele basis. Afhankelijk van uw behoefte spreken we een bepaalde vergoeding af.

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend kennismaken?